Stiluri de usi de interior

Usi de interior stau la baza spațiului personal în casa sau biroul Dvs, precum și elementul de legătură în designul interior. La alegerea lor ar trebui să ne amintim întotdeauna două reguli:

1. Ușa trebuie să se încadreze în conceptul de design de ansamblu a apartamentului

2. Ușa trebuie să fie o extensie a designului camerei în special

Usi de interior potrivite corect, nu numai că nu trebuie să distrugă integritatea conceptului de design al interiorului apartamentului dvs., ci trebuie să și îl completeze, să devină o caracteristică care iese în evidență din designul camerei. În design contează fiecare detaliu. Prin urmare, alegerea ușii nu este un proces secundar, care ar putea fi trata neserios, ci o parte importantă a definirea designului interior.

Selectarea usi de interior

Există o mulțime de tipuri de usi de interior pentru fiecare gust și buget. Acestea diferă în funcție de stil, culoare și după materialele din care sunt făcute. Când vine vremea de a alege usa - capul se învârte! Trebuie ales materialul potrivit, culoarea, designul, pentru a se potrivi vizual cu interiorul și despărți funcțional o cameră.

Pentru a facilita selectarea usi de interior, să împarțim în mod convențional stilurile în modul următor:

1. Clasic

2. Modern

3. High-tech

 

Stilul este determinat de model, culoare, textură și material. Și, astfel încât să nu perturbăm armonia din interior, procedăm la alegerea ușilor.

  1. til clasic

Usi de interior într-un stil clasic sunt caracterizate prin strictețe, simetrie și proporționalitate. Adesea au curbe netede (de exemplu, usi sub formă de semi-arc). Uneori sunt utilizate inserții din sticlă sau alte elemente. Sticla poate fi transparentă, întunecată, oglindă. Depinde de preferințele clientului și ideii sale de design. Adesea usi de interior sunt decorate cu ornamente. Aceste uși sunt ideale pentru interior în stil rustic, clasic și cabana de lux în stil baroc.

Stil Hi-Tech

Principalele caracteristici ale usi de interior în stil hi-tech includ ergonomie, forme geometrice, simplitate și luminozitate. Ca material se folosește sticla mată de cele mai diverse culori (potrivite sunt verde, turcoaz și albastru), mânerele ușilor sunt cromate. Minimalism și stil reprezintă direcția de bază a stilului hi-tech. Așadar, high-tech are umrătoarele trăsături:

1. Minimalism

2. Absența elementelor decorative

3. Culori moderne

4. Utilizarea acoperirii mate, sticlă și crom

Sunt potrivite pentru apartamente moderne în stil high-tech, loft, pentru a crea un efect futurist de design interior.

Modern

Linii netede și lipsa de simetrie. sticlă transparentă sau mată, lumină naturală și design floral - acestea sunt principalele caracteristici ale ușilor în stil modern sau Art Nouveau. Baza acestui stil este tema naturii, care a fost atât de populară în epoca apariției stilului. Prin urmare, sunt selectate materialele naturale și ecologice. Lipsa de simetrie dă un câmp suplimentar pentru idei de design. Uși duble moderne diferă în mod frecvent una de cealaltă, ceea ce este important să se ia în considerare la comanda unor astfel de uși.

Se potrivesc perfect pentru un design mediteran. Pentru cei care doresc să sublinieze luminozitatea, transparența și simplitatea în design.

Am analizat principalele tendințe. Desigur, în fiecare an apare ceva nou, unele ies din modă, altele rămân și devin clasice. Art deco, baroc, techno - întotdeauna există o soluție potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Iar pentru o realizare perfectă, vă recomandăm să atrageți atenția la usi de interior din PVC, care nu sunt doar ideale pentru oricare dintre stilurile de mai sus, dar și vă vor servi pentru mulți ani.


Share with friends

Image
25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Ferestre-Rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]