Nou de la Rehau

La expozitia Eurobike, din august 2015, Compania Rehau a prezentat in premiera mondiala rama performanta pentru bicicleta electrica, proiectata in Universitatea Thonologica din Dresden. Rama fundamental se diferentiaza de modele cu care ne-am deprins prin functionalitate si design.

Aplicarea unor materiale compozite durabile au permis cresterea rezistentei pina la 280 kg si indeparteaza o serie de restrictii legate de greutatea sau inaltimea detinatorului de bicicleta.in plus, ramele au o serie culori si tipuri de acoperire, sunt dotate cu unelte aditionale (scaune pentru copii, genti pliante), si mai are incorporata fanta cu incarcator si loc pentru pastrare a smartfonului, care se poate conecta la retea prin aplicatii speciale. Sistem inovator fara fir – Nea Smart Din 1 septembrie Rehau Group va propune in vinzare un nou sistem inteligent si avansat de control asupra incalzirii sau racirii incaperilor la distanta, prin intermediul internetului.

Dispozitivul dat permite reglarea temperaturii intr-un mod extrem de usor cu care se va ispravi chiar si un copil, are un design modern ergonomic si nu necetita conectare fizica la sursa de energie, in acelasi timp – se monteaza usor, rapid si agreabil.


Share with friends

Image
25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Ferestre-Rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]