Usi Glisante

Usi PVC Glisante prezint─â o solu╚Ťie elegant─â ╚Öi trainic─â în delimitarea spa╚Ťiilor reziden╚Ťiale, comerciale sau o variant─â pentru intrare în locuin╚Ť─â. Importan╚Ťa Usi Pvc Glisante este evident─â indiferent de scopurile de utilizare, fie vorba de desp─âr╚Ťirea spatiilor, protec╚Ťie contra intruziunilor, vremii nefavorabile de afar─â, sau ca decor suplimentar al încaperii. Usi PVC de Intrare se realizeaz─â din profil lat si righid din variantele propuse de PVC: Ecosol Design 60, 70 sau Gheneo. Designul este absolut individual încit varianta de usi pentru Dvs va fi unic─â ╚Öi f─âr─â analogi. Usi Pvc Glisante se execut─â conform dimensiunilor golului ╚Öi pot fi: singulare (cu o cercevea – de obicei când l─â╚Ťimea golului este maximum 1m); cu impost fals sau ascuns (l─â╚Ťimea usii e mai mare de un metru, usa se împarte în dou─â p─âr╚Ťi cu o cercevea mobil─â de baz─â, cealalt─â se va deschide la necesitate, fiind închis─â pe partea de sus ╚Öi jos cu clempu╚Öuri ascunse); cu p─âr╚Ťile fixe laterale ╚Öi una sau dou─â p─âr╚Ťi mobile.

      

Usi Glisante sau oscilo-culisante din PVC se folosesc pentru maxima iluminare a înc─âperii. Se pot folosi toate tipurile pe profil PVC Rehau, în plus, cu orice pachet de sticl─â combinat tehnologic, inclusiv umplut cu gaz inert - Argon, cu sprose decorative sau panel sanwich. Aceste tipuri de usi separ─â perfect spa╚Ťiul între terase, balcon, în interiorul locuin╚Ťelor. În func╚Ťie de destina╚Ťie se foloseste unul sau alt tip de profil PVC cu diferite caracterictici termo sau fono izolante de diferite culori, inclusiv cu imita╚Ťia lemnului. În dependen╚Ť─â de l─â╚Ťimea profilului, pragul e la fel de diferite dimensiuni, fiind u╚Öor infundat în pardosel─â, încât trecerea din interior sau exterior s─â fie efectuat─â la acela╚Öi nivel. Usi Rehau oscilo-glisante ar însemna c─â nu ve╚Ťi avea nevoie de fereastra adi╚Ťional─â, întrucât partea mobil─â va putea fi l─âsat─â ╚Öi în pozi╚Ťia oscilant─â de mictoventilare (adic─â atârn─â deschis de sus în jos).Usi Glisante Rehau nu prezinta nici un pericol de patrundere a insectelor, colbului sau pufului, fiindc─â pute╚Ťi adi╚Ťional face rost de plasa culisant─â pentru usa, care lejer se înl─âtur─â în partea stânga sau dreapt─â - dup─â necesitate.

  

Usi Armonice Rehau (pliante) constau dintr-un sistem unical de furnitur─â în ╚Ťara noastr─â ╚Öi nu demult ╚Öi-au g─âsit r─âspândirea. Este un perete destul de trainic, constând din mai multe panouri (Usi Mobile) din profil Rehau Geamuri Termopan sau tripan de diferite dimensiuni, în dependen╚Ť─â de necesit─â╚Ťi. Usi Rehau de tip armonic la moment sunt cele mai populare. Doar acest tip de usi poate diviza o înc─âpere în mai multe, izolându-le una de alta, de zgomot, de diferente de temperaturi. Usi Armonice Termopan se deschid sau se strâng ca un acordeon, izoleaz─â perfect fonic sau de condi╚Ťii climaterice nefavorabile, identice cu Fereste Rehau de calitate bun─â. La fixarea acestui sistem se respect─â urmatoarele condi╚Ťii: panourile sunt de dimensiunea maxima de 900mm; numarul maximal de panouri - 7.


Impartasiti cu prietenii noutatea

25
All rights reserved Copyright ┬ę 2024
ÔŁÂÔץRAPID ÔŁĚÔץGARANTAT ÔŁŞÔץIN RATE
Ferestre-Rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]