Ati auzit de Rehau?

Probabil veti fi suprinsi dar, de-a lungul anilor, produsele Rehau au intervenit ubicuitar in viata noastra cotidiana, oferindu-ne o atmosfera de siguranta, caldura si confort. Compania Rehau, creata in Germania in 1948, este specializata in crearea sistemelor energo-eficiente in industria de constructii, solutii pentu industria mobilei si industria auto.

Astazi productia Rehau este prezenta in orice casa, masina, oficiu:

- Gratie tevilor Rehau, se distribuie apa potabila curata in majoritatea caselor, restaurantelor, hotelurilor din Europa;

- Rehau ofera mobila ecologica si de calitate;

- Rehau este furnizorul de top de furtunuri de polimer pentru diverse aplicatii;

- Cablurile radiator pentru incalzire, nu doar indeplinesc normele europene, ei le depasesc;

- Incalzire prin pardoseala prin mai multe metode, asigura temperaturi confortabile in incapere;

- Sisteme de canalizare Rehau absorb pina la 30% din sunet!

- Sisteme de racire a cladirilor ...Si asta nu e tot: in majoritatea automobilelor va asigura protectia vietii curele de protectie de la compania Rehau;

Rehau aprovizioneaza cauciucurile de etansiezare, bare de protectie si alte detalii in BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, industria aerospatiala, inclusiv Airbus s.a.m.d., pina si bijuteriile se fabrica din cauciuc Rehau cu rigiditate inalta. Actual, Rehau Group este producator a zeci de mii de produse, ceea ce demonstreaza filosofia companiei: Unlimited polymer solutions solutii nelimitate din polimeri.

Un element definitoriu in dezvoltarea companiei l-a adus extrudarea primului sau profil PVC in anul 1958. In prezent Rehau dispune de propriul Institut de Cercetare, zeci de fabrici in peste 55 de tari ale lumii. Tehnologiile si produsele inovatoare i-au adus companiei popularitate in intreaga lume si o reputatie si recunoastere bine- meritata.


Impartasiti cu prietenii noutatea

Image
25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Ferestre-Rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]