Pereti Despartitori Rehau

Pereti Despartitori Rehau, paravane de oficiu ne ajuta sa optimizam perfect spatiul, arata elegant si functional. Pereti Despartitori Pvc Rehau, in dependenta de scopul pe care il poarta, poate fi executat din aluminiu sau PVC. Pereti Despartitori Rehau executat din aluminiu este trainic, rigid, insa cedeaza fata de cel din PVC, avind o transmisie termica mai mare si o etansare mai slaba, astfel, paravane din aluminiu se potrivesc mai mult penru spatii comerciale sau locative din interiorul incaperilor sau acolo unde schimbarile de temperaturi nu vor juca un rol important.

Pereti Despartitori Pvc, n dependenta de necesitati, se pot dota cu feresre si usi, batante sau culisante, cu minere sii lacati diferite, la culoarea aleasa de Dvs. Pereti Despartitori Rehau executati din profil PVC asigura o izolare termica si fonica perfecta, datorita feroneriei speciale, a caracteristicilor tehnici bune a profilului si a montarilor profesioniste a lucratorilor calificati. Pereti Despartitori PVC au o varietate mare de culori, pot fi decorate cu sprose, iar dimensiunile pot ajunge pina la 6,5m in latime.

Astazi capata o raspindire larga peretii cu descideri glisante sau armonice (cu posibilitatea inl[turarii complete a peretelui). Pentru a gasi o solutie ideala de paravane potrivite Dvs, nu ezitati sa ne contactati si sa beneficiati de o consultatie profesionista a inginerului calificat la fata locului, cu prezentarea materialelor si sugestiilor corecte.


Impartasiti cu prietenii noutatea

Image
25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Ferestre-Rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]